Lokimerkinnät » Korona tiedoite

Koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi Suomen hallitus on antanut suosituksia koskien yleisötilaisuuksia ja lähikontakteja.

Sukeltajaliiton hallitus on tehnyt päätöksen, että liiton alaisten lajien kilpailutoiminta pysäytetään huhtikuun loppuun asti, jolloin tilanne arvioidaan uudelleen. Kaikki kilpailut em. ajanjaksolla perutaan ja sarjatoiminta pysäytetään. Maajoukkue- ja SM-tason leirit ja yhteisharjoitukset perutaan. Liiton järjestämä kurssitoiminta pysäytetään huhtikuun loppuun asti, jolloin koronaviruksen aiheuttaman tilanne arvioidaan uudestaan.
Liitto ohjeistaa seuroja arvioimaan tartuntariskin omalla toiminta-alueellaan, seuraamaan viranomaisten tiedotusta ja tekemään tarvittavat päätökset oman toimintansa laajuudesta tämänhetkisessä tilanteessa jäsenistönsä tartuntariskin minimoimiseksi.

Mäntän seudun urheilusukeltajien johtokunta on perjantaina 13.3. päättänyt Suomen hallituksen ohjeistuksen mukaisesti peruuttaa kaiken harrastustoiminnan toistaiseksi. Päätöksellä haluamme olla mukana ennaltaehkäisemässä koronaviruksen aiheuttaman infektiotaudin leviämisriskiä.

Tietopaketti koronavirus COVID-19:stä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilla.
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a- o/koronavirus-covid-19

Mäntän seudun urheilusukeltajat ry tiedottaa aiheesta lisää tilanteen mukaan.

Sukeltajaliiton tiedotus tapahtuu https://www.sukeltaja.fi/


Tuomas Tukia, puheenjohtaja

Kirsi Patama-Huikuri, sihteeri

13.3.2020, Tukia, Tuomas